TEDx KRIŽEVCI 2018

TEDxKriževci 2018. će se održati u subotu, 24. veljače 2018. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, s početkom u 9:30 sati. Naziv prvog križevačkog TEDx događaja je INNOVATE.INCLUDE.INSPIRE (INOVIRAJ.UKLJUČI.INSPIRIRAJ). Želja nam je potaknuti inovativnost u svim sferama ljudskog djelovanja, promicati uključivost na svim razinama te inspirirati posjetitelje i publiku pričama koje će prenijeti naših jedanaest respektabilnih govornika, uz nastupe glazbenih izvođača!

Datum

24.2.2018.

Vrijeme

9:30

LOKACIJA

Razvojni centar i tehnološki park Križevci

Mjesto održavanja TEDxKriževci 2018. je Razvojni centar i tehnološki park Križevci koji se nalazi na prostoru bivše vojarne u centru grada, s novom upravnom zgradom sa svim pripadajućim sadržajima, koja povezuje postojeće četiri rekonstruirane zgrade gdje će biti smješteni znanstveno-istraživački laboratorij i prostori u kojima se obavlja djelatnost malih i srednjih poduzetnika. Tu su također omogućeni razni oblici poslovnih usluga u svrhu unaprjeđenja i razvoja poslovanja, fokusirani na unaprjeđenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod malih i srednjih tehnoloških poduzeća specijalizacijom za prehrambeni, metaloprerađivački i drvoprerađivački sektor te ICT industriju.

Ulaznice

Ulaznice po cijeni 40 kuna možete nabaviti online putem sustava Entrio.hr, a uključuju tri dvosatne TEDxKriževci sesije, ručak i dvije pauze za kavu te sponzorski poklon-paket.

Raspored
 • Registracija i kava

 • Otvorenje

  Boris Kralj

  Ana Car

  ~ Kids from the sky

  Jelena Mašek

  Teo Petričević

 • Besplatan ručak za sve

 • ~ Tamburaški kvartet

  Tihana Nemčić

  Saša Živković

  Ottone Novosel-Franz

  Borna Sor

 • Pauza za kavu

 • Antun Gold

  ~ Zvonimir Varga

  Marija Križić

  Boris Jokić

 • Zatvaranje